Communiceren met honden

Al zolang ik mij kan herinneren kan ik met dieren communiceren. Wat is nu precies intuïtief communiceren of telepathisch communiceren? Ik kan met uw hond op zielsniveau contact maken, dit kan in mijn praktijk maar ook op afstand via een foto. Als ik in gesprek ga met uw hond dan kan ik er achter komen wat er met uw hond aan de hand is en waarom uw hond zich zo gedraagt. En dan meet ik met de Biotensor uit of uw hond geholpen is met bijvoorbeeld Bach Bloesem Remedies en/of Essentiele oliën. Sommige honden vinden het fijn om een healing te ontvangen, ook dit kan ik op afstand voor hen doen.

Vaak voelen onze honden de blokkades van hun baasje goed aan. Soms kan het zijn dat er niks met uw hond aan de hand is maar dat er iets met het baasje aan de hand is. Honden houden soms ook een spiegel voor zeg maar, dan zal ik dit altijd aangeven als ik dit door krijg. Het is dan ook aan jou wat je met deze informatie gaat doen. Soms kan het zijn dat uw hond geen zin heeft om te praten. Dit gebeurt niet vaak maar het blijven dieren, je kunt ze niet dwingen. Ook wij mensen hebben soms geen zin om te praten, of we hebben allemaal wel eens onze dag niet. Als dit gebeurd, hoe vervelend het ook is, dan moeten we dat accepteren. Ik kan het dan op een ander moment nog eens proberen.

Hoe ga ik precies te werk?

U neemt contact met mij op via telefoon of email. Dan stuur ik u een email met wat algemene vragen en een factuur, deze stuurt u terug samen met een duidelijke foto van uw hond waar de hond alleen op staat en waar ik goed in de ogen kan kijken. Vervolgens maken we een afspraak wanneer we contact samen hebben dat kan via de telefoon, skype / Facetime of in mijn praktijk. Als u liever een geschreven afstemming wilt via de mail kan dit ook, alleen zullen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.
In sommige gevallen is het mogelijk dat ik bij u aan huis kan komen. Als u dit zou willen neem dan vrijblijvend contact op met mij dan bespreken we samen de mogelijkheden.