Aromatherapie

De essentiële oliën worden druppelsgewijs op de huid van de rug aangebracht. Het voelt als regendruppels die zachtjes op de wervelkolom vallen. Dit geeft een comfortabel en ontspannen gevoel. De behandeling duurt ongeveer  een uur,  maar de oliën blijven nog meerdere dagen hun werking hebben op diverse vlakken.

Uw hond

Wist u dat het energieveld van een hond wel zo’n tien keer meer gevoeliger is dan van mensen en dat honden wel 25 tot 60 maal beter dan wij kunnen ruiken?

Bij honden meet ik eerst met de biotensor uit welke essentiële oliën uw hond nodig heeft. Natuurlijk mag de hond zelf ook kiezen wat hij of zij nodig heeft. Daarna wordt uw hond zachtjes gemasseerd met essentiële olie. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Maar het kan gebeuren dat uw hond eerder aangeeft dat het genoeg is geweest. Ik luister altijd naar de hond en zal dan niet blijven aandringen.

Tijdens de behandeling bij uw hond ga ik ook met de eventuele blokkades aan de slag om er voor te zorgen dat uw hond weer in balans komt.

Essentiële oliën

Ik werk met de oliën van Young Living, deze heeft al meer dan twintig jaar het kwaliteitsniveau voor puurheid en potentie van essentiële oliën bepaald en heeft haar eigen boerderijen. Alles wordt goed gecontroleerd en verzorgd. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de groei of ongedierte/schimmelbestrijding van de planten en de gewassen zijn niet chemisch gemanipuleerd. Enkel de olie uit de eerste destillatie wordt gebruikt waardoor alleen de meest waardevolle grondstoffen gebruikt worden. Zo weet ik dat deze oliën veilig en puur zijn om te gebruiken. En, Young Living heeft ook een eigen  dierenlijn waar ik erg enthousiast over ben.